U gebruikt Internet Explorer

Deze website functioneert niet goed op deze browser.

Klik op onderstaande afbeeldingen om direct op de download pagina te komen van desbetreffende browser.

Of klik op onderstaande link om de website in Microsoft Edge te openen.

Dr. Ilse Rayen
Seminar
shade

Natuurlijke gezondheid voor baby’s en kinderen

Iedere ouder streeft er naar om zijn kind gezond op te voeden. De medische kennis omtrent ziekte en gezondheid is de laatste honderd jaren enorm toegenomen en voor iedereen gemakkelijk bereikbaar. Desondanks slikken, smeren en inhaleren onze kinderen meer en meer medicijnen en dat soms al vanaf de wieg. Denk maar aan het massaal gebruik van maag-zuurremmers, inhalatie medicatie, ADHD medicatie, etc.

Vaak worden met deze medicijnen de symptomen weggeduwd maar de oorzaak van de klacht wordt niet aangepakt waardoor de klacht vroeg of laat terugkomt of zich verplaatst. Om een duurzame oplossing te kunnen bieden moeten we de klacht vanaf de basis beïnvloeden, liefst zonder chemische middelen.

In deze lezing neemt Dr. Ilse Rayen je mee naar het ontstaan van de klachten, de gevolgen en hoe je de meest voorkomende kinderkwalen natuurlijk kan aanpakken. Denk hierbij aan reflux, astma, recidiverende luchtwegontstekingen, eczeem, allergie, obesitas en metabool syndroom.


Seminars met accreditatie

Wanneer je deelneemt aan een seminar van ReThink, ontvang je na afloop een certificaat. Als je jezelf aanmeldt voor dit seminar wordt je automatisch doorgelinkt naar de website van ReThink. Hier vind je bij welke beroepsverenigingen ReThink accreditatie heeft aangevraagd.

U kunt zich alleen aanmelden voor dit seminar als u een medisch professional bent.