U gebruikt Internet Explorer

Deze website functioneert niet goed op deze browser.

Klik op onderstaande afbeeldingen om direct op de download pagina te komen van desbetreffende browser.

Of klik op onderstaande link om de website in Microsoft Edge te openen.

Nog vragen?

Wij zijn op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur beschikbaar.
Bel of chat met een medewerker.

iDeal

Heeft u toegang tot internetbankieren bij een van de volgende Nederlandse banken: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan kunt u zonder speciale software gebruikmaken van iDeal, de makkelijkste manier van betalen op internet.

De voordelen op een rij:
– snel, simpel en veilig online betalen via uw eigen bank;
– op werkdagen voor 22:00 uur met iDeal besteld, dan de volgende werkdag in huis;
– betalingen via iDeal zijn volledig gratis.


Paypal en creditcard

Creditcards van o.a. American Express, MasterCard en VISA zijn welkom. De betaling verloopt via een beveiligde verbinding. Zodra we uw creditcardgegevens gecontroleerd hebben, versturen we uw bestelling toe. U kunt ook met uw Paypal-rekening betalen.

De voordelen op een rij:
– betalen met creditcard is volledig gratis;
– op werkdagen vóór 22:00 uur met creditcard besteld, dan de volgende werkdag in huis;
– uw creditcardgegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen.


BanContact/MisterCash

Met Bancontact/Mister Cash betaalt u veilig en snel online. Kies voor deze betaalmethode, vul uw kaartnummer en vervaldatum in en u wordt automatisch naar de vertrouwde site van uw bank geleid. Hier wordt gevraagd het bedrag te controleren en om aan te melden via de onlinebeveiligingsmodule die u van uw bank hebt ontvangen. Let op dat u aan de onderstaande voorwaarden voldoet.

Uw bank ondersteunt de dienst
Momenteel wordt online betalen met uw BC/MC-kaart ondersteund door Fintro, Fortis, ING, Belfius, CBC, KBC, AXA en VDK Spaarbank.

U beschikt over een identificatiemiddel
Bancontact/Mister Cash-betalingen op internet worden beschermd door de beveiligde dienstverlening Web Banking. Neem contact op met uw bank indien u nog niet over Web Banking beschikt.

U kent uw kaartnummer en vervaldatum
Om met uw betaalkaart op internet te kunnen betalen, moet u uw kaartnummer en vervaldatum kennen. Deze info wordt nog niet standaard vermeld op alle kaarten, maar u kunt deze online opvragen op de website van uw bank.


Vooruitbetaling

Vooruitbetalen betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op onze rekening. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren van uw bank.

– Vooruitbetalen is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee;
– U dient rekening te houden met één tot drie werkdagen overboektijd;
– Vermeld bij het overmaken het ordernummer uit uw orderbevestiging.

Na ontvangst van uw betaling ontvangt u direct een ontvangstbevestiging via e-mail, waarna de bestelling in de regel nog op dezelfde dag kan worden verzonden (mits vóór 22:00 uur besteld).

Annuleren?
Als u uw overschrijving reeds hebt gedaan, maar toch besluit de bestelling te annuleren, neem dan contact op met onze klantenservice. Nadat u uw rekeningnummer heeft doorgegeven, wordt uw betaling snel teruggestort.


Op rekening

Zakelijke klanten  (therapeuten, artsen en bedrijven) kunnen op rekening bestellen. U kunt een verzoek tot het betalen op rekening indienen via e-mail: info@nutriphyt.nl.