U gebruikt Internet Explorer

Deze website functioneert niet goed op deze browser.

Klik op onderstaande afbeeldingen om direct op de download pagina te komen van desbetreffende browser.

Of klik op onderstaande link om de website in Microsoft Edge te openen.

Nog vragen?

Wij zijn op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur beschikbaar.
Bel of chat met een medewerker.

14 dagen bedenktermijn

Bij Nutriphyt Nederland kan een artikel worden geruild of geretourneerd als je dat binnen 14 dagen na aankoop aan ons meld en binnen deze termijn het artikel retour stuurt. Het is wel van belang dat het product compleet is, ongebruikt, onbeschadigd en in de oorspronkelijke verpakking zit. Producten die beschadigd of niet compleet zijn, komen niet voor ruiling of restitutie in aanmerking.

Je hebt het recht gedurende 14 dagen na ontvangst van de goederen deze zonder opgave van redenen te retourneren. Hiervoor moet je allereerst een verzoek tot retourneren indienen met behulp van onderstaand formulier. Je ontvangt vervolgens een zogenaamd RMA-nummer. Vermeld dit nummer op de zending en stuur het artikel inclusief alle toebehoren, binnen 14 dagen na ontvangst terug, vergezeld van de factuur of pakbon en in een deugdelijke verpakking. Het retouradres ontvang je tegelijkertijd met het RMA-nummer.

Eventueel betaalde bedragen worden uiterlijk binnen 7 dagen na retourontvangst van de betreffende goederen gerestitueerd. De kosten van retourzendingen komen voor jouw rekening en worden in mindering gebracht op het terug te betalen bedrag tenzij het een duidelijke fout van Nutriphyt Nederland betreft. Zendingen zonder RMA-nummer worden niet in behandeling genomen.

Je retourzending online volgen
Je kunt je retourzending makkelijk volgen met een retournummer. Dit nummer ontvang je bij het postkantoor wanneer je het pakket hebt verzonden.