U gebruikt Internet Explorer

Deze website functioneert niet goed op deze browser.

Klik op onderstaande afbeeldingen om direct op de download pagina te komen van desbetreffende browser.

Of klik op onderstaande link om de website in Microsoft Edge te openen.

Nutriphyt
Morgen voor 22.00 uur besteld, donderdag in huis
Winkelwagen

Nog vragen?

Wij zijn op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur beschikbaar.
Bel 024 240 34 21 of chat met een medewerker.

Professional website

Speciaal voor artsen en therapeuten heeft Nutriphyt Nederland een website met achtergrondinformatie, onderzoeken en uitgebreide productinformatie.


Productinformatie

Van ieder product is er een uitgebreide productbeschrijving beschikbaar, waarbij ook de ingrediënten, de verpakkingen en de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid zijn opgenomen. Met deze documenten krijgt u een helder beeld van de verschillende producten en bent u in staat uw
cliënten goed te adviseren.


Gebruikstips

De gebruikstips bevatten een heldere uitleg over de wijze waarop u bepaalde producten in specifieke situaties kunt toepassen. U kunt gebruikstips downloaden over onder andere ontgiften, darmproducten, de mannelijke en vrouwelijke gezondheid.


Specifieke gezondheidsthema’s

Belangrijke gezondheidsthema’s, zoals bijvoorbeeld hyper-oestrogenisme, worden in duidelijke bewoordingen nader toegelicht.


Video-opnamen van eerdere seminars

Meerdere malen per jaar organiseert Nutriphyt Nederland in samenwerking met ReThink Foundation een interessant seminar met drs. Gabriël Devriendt. Hierbij wordt een specifiek gezondheidsthema behandeld en de laatste wetenschappelijke inzichten gedeeld. U kunt toegang aanvragen tot de video-opnamen van eerdere seminars en de syllabus ontvangen. Zo kunt u op een prettige manier kennis nemen van eerdere seminars.


Therapeutische vragen

Voor inhoudelijke ondersteuning, overleg en aanwijzingen voor het gebruik van voedingssupplementen, kunt u contact met ons opnemen. Wij beantwoorden uw vakinhoudelijke en product gerelateerde vragen telefonisch of via e-mail. U kunt bellen met 024 – 2403420 of uw vraag
sturen naar: info@logicofnature.nl.