U gebruikt Internet Explorer

Deze website functioneert niet goed op deze browser.

Klik op onderstaande afbeeldingen om direct op de download pagina te komen van desbetreffende browser.

Of klik op onderstaande link om de website in Microsoft Edge te openen.

6 verschillende topsprekers en Gabriël Devriendt als slotpresentator
Seminar
shade

Fertility Congres 2019

Preconceptie, fertiliteit, zwangerschap en gezondheid van het kind; praktische implicaties vertaald vanuit een kruisbestuiving van baanbrekend research.

Jouw kennis en ontwikkeling
Dit congres draagt bij aan de kennis en ontwikkeling van zorgverleners om personen en koppels met een kinderwens te informeren en te helpen. Evenals om deze kinderwens in vervulling te laten gaan en bij te dragen aan de vruchtbaarheid en gezondheid van zowel de aanstaande ouders als het kind.

Leefomgeving, leefstijl en voeding
Dit congres gaat uit van de visie dat een mens voortdurend in interactie verkeert met zijn leefomgeving, leefstijl en voeding. Mét consequenties voor de genetische expressie, fysiologie en orgaanfuncties tot aan het psychologisch functioneren.

Hogere slaagkans
Dit congres biedt daarbij uitzicht op zowel een bijdrage aan de kans op een spontane zwangerschap, als op een hogere slaagkans van reproductieve assistentie met minder kosten per geboorte en last but not least minder stress, teleurstellingen en verdriet.

Zes topsprekers verzorgen presentaties met actuele wetenschappelijke inzichten, gevolgd door een slotpresentatie van Gabriël Devriend
Vanuit de milieubiologie, epigenetische epidemiologie, periconceptie epidemiologie, gynaecologie en voortplantingsgeneeskunde, brengen de sprekers toepasbare feiten en inzichten voor huisartsen, gynaecologen en andere zorgverleners die stellen met een kinderwens informeren of behandelen.

  • dr. Annemarie Mulders
  • prof. dr. Wim Vanden Berghe
  • dr. Wim Decleer
  • prof. dr. Adelheid Soubry
  • prof. dr. Tim Nawrot
  • dr. Jonathan de Jonge
  • drs. Gabriël Devriendt (slotpresentatie)

Online seminar accreditatiepunten
Wanneer je deelneemt aan een seminar van ReThink, ontvang je na afloop een certificaat. ReThink heeft bij de volgende beroepsverenigingen accreditatie aangevraagd: ANVAG, AVIG, LVNT, NOAG, NVKH, NVVM, NWP, VNRT.

U kunt zich alleen aanmelden voor dit seminar als u een medisch professional bent.